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Kinetic improvement of olive leaves' bioactive compounds extraction by using power ultrasound in a wide temperature range

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Kinetic improvement of olive leaves' bioactive compounds extraction by using power ultrasound in a wide temperature range

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Khemakhem, I.; Ahmad-Qasem, MH.; Barrajón Catalán, E.; Micol, V.; Garcia-Perez, J.; Ayadi, MA.; Bouaziz, M. (2017). Kinetic improvement of olive leaves' bioactive compounds extraction by using power ultrasound in a wide temperature range. Ultrasonics Sonochemistry. 34:466-473. https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2016.06.010

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/156500

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Metadatos del ítem

Título: Kinetic improvement of olive leaves' bioactive compounds extraction by using power ultrasound in a wide temperature range
Autor: Khemakhem, Ibtihel Ahmad-Qasem, Margarita Hussam Barrajón Catalán, Enrique Micol, Vicente Garcia-Perez, J.V. Ayadi, Mohamed Ali Bouaziz, Mohamed
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this study, the effect of temperature and ultrasonic application on extraction kinetics of polyphenols from dried olive leaf was investigated. Conventional (CVE) and ultrasonic-assisted extraction (UAE) were performed ...[+]
Palabras clave: Olive leaves , Oleuropein , Ultrasound extraction , Antioxidant capacity , Total phenolic content
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Ultrasonics Sonochemistry. (issn: 1350-4177 )
DOI: 10.1016/j.ultsonch.2016.06.010
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2016.06.010
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MESRS//LR14ES08/
...[+]
info:eu-repo/grantAgreement/MESRS//LR14ES08/
info:eu-repo/grantAgreement/MESRS//LR11ES45/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//PTQ-14-07243/ES/PTQ-14-07243/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-67995-C3-1-R/ES/NUTRACEUTICOS DE 2ª GENERACION DE PLANTAS COMESTIBLES BASADOS EN EXTRACTOS POLIFENOLICOS MODULADORES DEL METABOLISMO ENERGETICO: APLICACIONES EN LA PREVENCION DE LA OBESIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/ISCIII//CB12%2F03%2F30038/ES/CIBERobn. Fisiopatologia de la Obesidad y la Nutricion/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
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Agradecimientos:
The authors would like to thank the Ministry of Higher Education and Scientific Research of Tunisia (Laboratories LR14ES08 and LR11ES45), for their financial support to this research work. This investigation was also ...[+]
Tipo: Artículo

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