- -

Improving properties of thermoplastic starch films by incorporating active extracts and cellulose fibres isolated from rice or coffee husk

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Improving properties of thermoplastic starch films by incorporating active extracts and cellulose fibres isolated from rice or coffee husk

Mostrar el registro completo del ítem

Collazo-Bigliardi, S.; Ortega-Toro, R.; Chiralt Boix, MA. (2019). Improving properties of thermoplastic starch films by incorporating active extracts and cellulose fibres isolated from rice or coffee husk. Food Packaging and Shelf Life. 22:1-10. https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2019.100383

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/156659

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Improving properties of thermoplastic starch films by incorporating active extracts and cellulose fibres isolated from rice or coffee husk
Autor: Collazo-Bigliardi, Sofía Ortega-Toro, Rodrigo Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Hydrothermal (60 min, 180 degrees C) extracts and cellulose fibres from coffee and rice husks were obtained to be incorporated into corn starch films, in order to improve the film functional properties as food packaging ...[+]
Palabras clave: Active compounds , Rice husk , Coffee husk , Cellulose fibres , Thermoplastic starch , Composites
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Packaging and Shelf Life. (issn: 2214-2894 )
DOI: 10.1016/j.fpsl.2019.100383
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2019.100383
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-76699-R/ES/Materiales Biodegradables Multicapa de Alta Barrera para el Envasado Activo de Alimentos/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economia y Competitividad (Spain) for the financial support provided through Project AGL2016-76699-R. The authors wish to thank Professor Yineth Pineros-Castro PhD from Universidad Jorge ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem