Visualizaciones | |
---|---|
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil flour by solid state fermentation with Pleurotus ostreatus | 152 |
junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil flour by solid state fermentation with Pleurotus ostreatus | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 9 |
Visualizaciones | |
---|---|
Asensio-Grau;Calvo-Lerma;Heredia - Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil ....pdf | 421 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 30 |
España | 29 |
Reino Unido | 24 |
Francia | 12 |
Irlanda | 9 |
China | 6 |
Sudáfrica | 6 |
India | 4 |
Italia | 3 |
Colombia | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Valencia | 12 |
Alameda | 7 |
Grenoble | 6 |
Dublin | 5 |
Marbella | 3 |
Pride | 3 |
Andover | 2 |
Bogota | 2 |
Brasov | 2 |
Chartres | 2 |