- -

Canvis fisicoquímics en mandarines i taronges durant el transport sota condicions de quarantena

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Canvis fisicoquímics en mandarines i taronges durant el transport sota condicions de quarantena

Show full item record

Soler Boronat, O. (2019). Canvis fisicoquímics en mandarines i taronges durant el transport sota condicions de quarantena. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/164783

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/164783

Files in this item

Item Metadata

Title: Canvis fisicoquímics en mandarines i taronges durant el transport sota condicions de quarantena
Secondary Title: Cambios fisicoquímicos en mandarinas y naranjas durante el transporte bajo condiciones de cuarentena
Author: Soler Boronat, Oria
Director(s): Hernando Hernando, María Isabel Salvador Perez, Alejandra
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2019-11-15
Issued date:
Abstract:
[ES] La apertura de nuevos mercados en los últimos años como China, Corea y otros países asiáticos se presenta como una oportunidad para el sector citrícola amenazado por la elevada competencia y saturación del mercado ...[+]


[EN] The opening of new markets in recent years, such as China and other Asian countries is presented as an opportunity for the Citrus Sector. It must be taken into account that the duration of transport to these countries ...[+]


[CA] L'obertura de nous mercats en els últims anys com la Xina i altres països asiàtics, es presenta com una nova oportunitat per al sector citrícola amenaçat per l'elevada competència i saturació del mercat europeu. Cal ...[+]
Subjects: Exportación , Envíos ultramar , Daños por frío , Firmeza , Citrics , Qualitat , Exportació d’ultramar , Fermesa , Citrus fruit , Fruit quality , Firmness
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record