- -

Alteraciones del proteoma intestinal en peces carnívoros alimentados con piensos 100% vegetales

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Alteraciones del proteoma intestinal en peces carnívoros alimentados con piensos 100% vegetales

Show full item record

López Gramaje, A. (2021). Alteraciones del proteoma intestinal en peces carnívoros alimentados con piensos 100% vegetales. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/171187

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/171187

Files in this item

Item Metadata

Title: Alteraciones del proteoma intestinal en peces carnívoros alimentados con piensos 100% vegetales
Author: López Gramaje, Adrià
Director(s): Sánchez Peñaranda, David
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-07-22
Issued date:
Abstract:
[ES] El aumento de la demanda de harina o aceite de pescado para la formulación de dietas en peces carnívoros ha desencadenado en problemas de sostenibilidad en la acuicultura, tanto económica como medioambiental. Con ...[+]


[EN] The increasing demand for fishmeal or fish oil in the formulation of diets for carnivorous fish has led to sustainability problems in aquaculture, both economically and environmentally. In order to alleviate this ...[+]
Subjects: Proteoma , Mucosa intestinal , Dorada , Acuicultura , Fuente proteica , Proteome , Intestinal mucosa , Vegetable protein , Gilthead seabream
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Biotecnología-Grau en Biotecnologia
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record