- -

Hotel y espacio gastronómico. Pasear junto a la acequia.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Hotel y espacio gastronómico. Pasear junto a la acequia.

Show full item record

Calvo Campos, N. (2021). Hotel y espacio gastronómico. Pasear junto a la acequia. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/173279

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/173279

Files in this item

Item Metadata

Title: Hotel y espacio gastronómico. Pasear junto a la acequia.
Author: Calvo Campos, Natalia
Director(s): Gallud Martínez, Antonio
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2021-07-22
Issued date:
Abstract:
[ES] En el territorio de la Serranía se organiza un pequeño municipio sobre los faldones del Alto Gaspar y muy próximo al recorrido del río Turia, conocido como Gestalgar. Esta condición costera, la topografía y la huerta, ...[+]


[EN] In the territory of the Serranía a small municipality is organised on the slopes of the Alto Gaspar and very close to the course of the river Turia, known as Gestalgar. This coastal condition, the topography and the ...[+]
Subjects: Hotel , Recorrido paisajístico , Espacio gastronómico , Turismo , Naturaleza , Composición , Landscape tour , Gastronomic space , Tourism , Nature , Composition
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record