Resumen:
|
[CA] L’objectiu del present projecte és dissenyar un procediment d’elaboració de
cervesa, amb vista a la seua producció per a 400 persones, que puga ser reproduït
per alumnes de la Universitat Politècnica de València. ...[+]
[CA] L’objectiu del present projecte és dissenyar un procediment d’elaboració de
cervesa, amb vista a la seua producció per a 400 persones, que puga ser reproduït
per alumnes de la Universitat Politècnica de València. En un primer moment
s’elaboraran diversos tipus de cerveses amb kits comercials, amb la finalitat d’avaluar les dificultats que es poden trobar al llarg del procés d’elaboració, a més
d’avaluar quines són les anàlisis de qualitat necessaris i en què parts del procés
han de dur-se a terme per a comprovar que s’ha obtingut el resultat esperat.
Després de realitzar aquests experiments redactarà un llistat amb els materials
necessaris per a la seua elaboració a major escala, dissenyant també una recepta amb matèries primeres independents als kits estudiats, amb la finalitat de
subministrar a 400 persones. Es dissenyarà el procediment experimental des de
l’adquisició de la matèria primera fins a l’embotellat, incloent els fermentadors
que s’utilitzaran. Amb tot això, es realitzarà un estudi econòmic de cost necessari per a la seua elaboració, a més de l’amortització per litre de cervesa elaborat,
tant per a la part experimental inicial com per a la recepta calculada, així com
un estudi detallat de la legislació i les mesures de protecció a emprar.
[-]
[EN] The objective of this project is to design a brewing procedure, with a view
to producing it for 400 people, which can be reproduced by students of the
Polytechnic University of Valencia. At first, various types of ...[+]
[EN] The objective of this project is to design a brewing procedure, with a view
to producing it for 400 people, which can be reproduced by students of the
Polytechnic University of Valencia. At first, various types of beers will be made
with commercial kits, in order to assess the difficulties that may be encountered
throughout the brewing process, in addition to assessing which are the necessary
quality analyzes and in which parts of the process they should be carried out
to verify that the expected result has been obtained. After carrying out these
experiments, he will draw up a list with the materials necessary for its elaboration
on a larger scale, also designing a recipe with independent raw materials to the
kits studied, in order to supply 400 people. The experimental procedure will
be designed from the acquisition of the raw material to the bottling, including
the fermenters that will be used. With all this, an economic study of the cost
necessary for its production will be carried out, in addition to the amortization
per liter of beer produced, both for the initial experimental part and for the
calculated recipe, as well as a detailed study of the legislation and the measures
of protection to use.
[-]
[ES] El objetivo del presente proyecto es diseñar un procedimiento de elaboración
de cerveza, con vistas a su producción para 400 personas, que pueda ser reproducido por alumnos de la Universitat Politècnica de València. ...[+]
[ES] El objetivo del presente proyecto es diseñar un procedimiento de elaboración
de cerveza, con vistas a su producción para 400 personas, que pueda ser reproducido por alumnos de la Universitat Politècnica de València. En un primer
momento se elaborarán diversos tipos de cervezas con kits comerciales, con el
fin de evaluar las dificultades que se pueden encontrar a lo largo del proceso de
elaboración, además de evaluar cuáles son los análisis de calidad necesarios y en
que partes del proceso deben llevarse a cabo para comprobar que se ha obtenido
el resultado esperado. Tras realizar estos experimentos redactará un listado con
los materiales necesarios para su elaboración a mayor escala, diseñando también
una receta con materias primas independientes a los kits estudiados, con el fin de
suministrar a 400 personas. Se diseñará el procedimiento experimental desde la
adquisición de la materia prima hasta el embotellado, incluyendo los fermentadores que se utilizarán. Con todo ello, se realizará un estudio económico de coste
necesario para su elaboración, además de la amortización por litro de cerveza
elaborado, tanto para la parte experimental inicial como para la receta calculada, así como un estudio detallado de la legislación y las medidas de protección a
emplear
[-]
|