- -

Huella de carbono en una industria de vegetales

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Huella de carbono en una industria de vegetales

Show full item record

López Alamá, F. (2021). Huella de carbono en una industria de vegetales. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/173554

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/173554

Files in this item

Item Metadata

Title: Huella de carbono en una industria de vegetales
Author: López Alamá, Fátima
Director(s): Clemente Polo, Gabriela
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-09-13
Issued date:
Abstract:
[ES] La emergencia climática es una de las principales problemáticas a las que la sociedad del siglo XXI debe hacer frente. Aunque las causas de esta crisis son diversas, se estima que un porcentaje no despreciable de las ...[+]


[EN] Weather emergency is one of the main problems that 21st century must face. Although the causes of this crisis are diverse, it is estimated that a non-negligible percentage of greenhouse gas emissions are due to the ...[+]
Subjects: Carbon footprint , Frozen vegetables , Climate change , Greenhouse gases , Huella de carbono , Productos vegetales , Alimentos congelados , Cambio climático , Gases de efecto invernadero
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record