- -

Análisis de viabilidad de introducción de la sangría en el mercado chino

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Análisis de viabilidad de introducción de la sangría en el mercado chino

Show full item record

Xiao, H. (2021). Análisis de viabilidad de introducción de la sangría en el mercado chino. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/174241

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/174241

Files in this item

Item Metadata

Title: Análisis de viabilidad de introducción de la sangría en el mercado chino
Author: Xiao, Hanqing
Director(s): Golf Laville, Emilio Jesus
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2021-09-13
Issued date:
Abstract:
[ES] Este TFM se centra en la realización es un estudio de mercado para valorar la introducción de la tradicional sangría en el mercado chino. La sangría es una bebida alcohólica tradicional originaria de España y Portugal, ...[+]


[EN] This Final Master's Thesis focuses on the realization of a market study to assess the introduction of traditional sangria in the Chinese market. Sangria is a traditional alcoholic beverage native to Spain and Portugal, ...[+]
Subjects: Sangría , Bebidas alcohólicas de baja graduación , Estudio de mercado , Mercado chino , Chinese market , Low alcoholic beverages
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Dirección de Empresas (MBA)-Master Universitario en Dirección de Empresas (MBA)
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record