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Impact of human milk antibodies against SARS-COV-2 after covid-19 vaccination during in vitro digestion and effect on the colonic microbiota

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of human milk antibodies against SARS-COV-2 after covid-19 vaccination during in vitro digestion and effect on the colonic microbiota

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Bueno Llamoga, PD. (2021). Impact of human milk antibodies against SARS-COV-2 after covid-19 vaccination during in vitro digestion and effect on the colonic microbiota. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/174627

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Título: Impact of human milk antibodies against SARS-COV-2 after covid-19 vaccination during in vitro digestion and effect on the colonic microbiota
Otro titulo: Impacto de los anticuerpos de la leche humana contra el SARS-COV-2 después de la vacunación durante la digestión in vitro y su efecto en la microbiota colónica
Autor: Bueno Llamoga, Pierre Douglas
Director(es): Andrés Grau, Ana María Collado Amores, María Carmen Calvo Lerma, Joaquim
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2021-09-24
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] Poco se sabe sobre la resistencia de los anticuerpos anti-SARS-CoV-2 inducidos por vacunación en leche materna a lo largo de la digestión gastrointestinal de los infantes. En este estudio, se usó un modelo de ...[+]


[EN] Little is known about the resistance of vaccine-induced anti-SARS-CoV-2 antibodies in human milk along infants’ gastrointestinal digestion. In this study, an in vitro digestion infant model was used to assess survival ...[+]
Palabras clave: SARS-CoV-2 , COVID-19 , Infantes , Vacunas , Digestión , Antioxidante , Anticuerpos , Microbiota , Infant , Vaccine , Digestion , Antioxidant , Antibodies
Derechos de uso: Cerrado
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Tipo: Tesis de máster

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