- -

Caracterización del sector alimentario celíaco

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Caracterización del sector alimentario celíaco

Show full item record

Pérez Cuadrado, C. (2021). Caracterización del sector alimentario celíaco. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/175712

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/175712

Files in this item

Item Metadata

Title: Caracterización del sector alimentario celíaco
Author: Pérez Cuadrado, Cristina
Director(s): Sanchis Gisbert, Raquel Golf Laville, Emilio Jesus
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2021-09-24
Issued date:
Abstract:
[ES] En España y en todo el mundo se está produciendo un elevado número de personas que están teniendo problemas de celiaquía, esto es, un problema en el aparato digestivo que hace que no se absorban todos los minerales ...[+]


[EN] In Spain and around the world, a high number of people are having celiac disease, that is, a problem in the digestive system that causes that all the minerals and other nutrients that are necessary for the body are ...[+]
Subjects: Celiaquía , Estudio , Económico , Sector , Cereales , Celiac disease , Study , Economic , Cereals
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record