- -

Characterization of a repertoire of tomato fruit genetic variants in the San Marzano genetic background

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Characterization of a repertoire of tomato fruit genetic variants in the San Marzano genetic background

Mostrar el registro completo del ítem

Dono, G.; Picarella, ME.; Pons Puig, C.; Santangelo, E.; Monforte Gilabert, AJ.; Granell Richart, A.; Mazzucato, A. (2020). Characterization of a repertoire of tomato fruit genetic variants in the San Marzano genetic background. Scientia horticulturae (Online). 261:1-10. https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108927

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176173

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Characterization of a repertoire of tomato fruit genetic variants in the San Marzano genetic background
Autor: Dono, Gabriella Picarella, Maurizio Enea Pons Puig, Clara Santangelo, Enrico Monforte Gilabert, Antonio José GRANELL RICHART, ANTONIO Mazzucato, Andrea
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] San Marzano (SM) is a worldwide famous tomato Italian traditional landrace characterized by elongated fruits with a dual-purpose use in the fresh and processing market. A repertoire of mutations affecting the fruit ...[+]
Palabras clave: Fruit pigmentation mutations , Fruit ripening mutations , Introgression lines , San Marzano , Solanum lycopersicum
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Scientia horticulturae (Online). (eissn: 1879-1018 )
DOI: 10.1016/j.scienta.2019.108927
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108927
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/634561/EU/Traditional tomato varieties and cultural practices: a case for agricultural diversification with impact on food security and health of European population/
info:eu-repo/grantAgreement/MIPAAFT//26329//AGROENER project/
Agradecimientos:
This work was supported by the Latium Region FILAS project "MIGLIORA", by the Italian Ministry of Agriculture (MiPAAF) under the AGROENER project (D.D. n. 26329, 1 april 2016) - http://agroener.crea.gov.it/and by the ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem