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Development of dried functional foods: stabilization of orange pulp powder by addition of biopolymers

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Development of dried functional foods: stabilization of orange pulp powder by addition of biopolymers

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Pacheco, C.; García Martínez, EM.; Moraga Ballesteros, G.; Piña, J.; Nazareno, MA.; Martínez-Navarrete, N. (2020). Development of dried functional foods: stabilization of orange pulp powder by addition of biopolymers. Powder Technology. 362:11-16. https://doi.org/10.1016/j.powtec.2019.11.116

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176471

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Metadatos del ítem

Título: Development of dried functional foods: stabilization of orange pulp powder by addition of biopolymers
Autor: Pacheco, Consuelo García Martínez, Eva María Moraga Ballesteros, Gemma Piña, Juliana Nazareno, Mónica A. Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The production of powdered food is an increasingly important industry due to the high stability and easy handling of those products. The aim of this work was to evaluate the effect of the addition of gum arabic in ...[+]
Palabras clave: Polyphenols , Vitamin C , Antioxidant capacity , Citrus fruits , Freeze-drying , Stability
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Powder Technology. (issn: 0032-5910 )
DOI: 10.1016/j.powtec.2019.11.116
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2019.11.116
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
Agradecimientos:
Authors want to acknowledge the Ministerio de Economia y Competitividad and Fondo Europeo de Desarrollo Regional for the financial support given throughout the Project AGL2012-39103. Dr. Consuelo Pacheco thanks the Erasmus ...[+]
Tipo: Artículo

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