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Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome

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Oltra Badenes, RF.; Pérez-Esteve, É.; Silvestre Cerdà, JA.; Bas, M.; Lerma-García, M.; Matarredona Desantes, N. (2019). Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome. IATED. 7401-7406. https://doi.org/10.21125/edulearn.2019.1772

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/180883

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Título: Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome
Autor: Oltra Badenes, Raúl Francisco Pérez-Esteve, Édgar Silvestre Cerdà, Joan Albert Bas, M.C. Lerma-García, M.J. Matarredona Desantes, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Sistemas Informáticos y Computación - Departament de Sistemes Informàtics i Computació
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Composición Arquitectónica - Departament de Composició Arquitectònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The main goal of the present study is to analyze the satisfaction level of the students from the master degree "Food Safety and Quality Management" with the "ComunicaT" methodology, which was applied to improve the ...[+]
Palabras clave: Oral communication , Self-learning , Auto-diagnosis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 978-84-09-12031-4
Fuente:
Edulearn19 Proceedings. (issn: 2340-1117 )
DOI: 10.21125/edulearn.2019.1772
Editorial:
IATED
Versión del editor: https://doi.org/10.21125/edulearn.2019.1772
Título del congreso: 11th International Conference on Education and New Learning Technologies (EDULEARN 2019)
Lugar del congreso: Palma de Mallorca, España
Fecha congreso: Julio 01-03,2019
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PIME%2F18-19%2F51/
Agradecimientos:
This work has been developed within the research project called Implementación de una plataforma cloud para el desarrollo de una metodología autoformativa de la CT Comunicación Efectiva y sus procesos de evaluación (Exp.: ...[+]
Tipo: Comunicación en congreso Artículo Capítulo de libro

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