Mostrar el registro completo del ítem
Oltra Badenes, RF.; Pérez-Esteve, É.; Silvestre Cerdà, JA.; Bas, M.; Lerma-García, M.; Matarredona Desantes, N. (2019). Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome. IATED. 7401-7406. https://doi.org/10.21125/edulearn.2019.1772
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/180883
Título: | Satisfaction analysis of "food safety and quality management" master degree's students with the "Comunicat" methodology for the enhancement of the "effective oral comunication" student outcome | |
Autor: | Bas, M.C. Lerma-García, M.J. | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The main goal of the present study is to analyze the satisfaction level of the students from the master
degree "Food Safety and Quality Management" with the "ComunicaT" methodology, which was applied
to improve the ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.21125/edulearn.2019.1772 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
This work has been developed within the research project called Implementación de una plataforma
cloud para el desarrollo de una metodología autoformativa de la CT Comunicación Efectiva y sus
procesos de evaluación (Exp.: ...[+]
|
|
Tipo: |
|