- -

Fruit composition profile of pepper, tomato and eggplant varieties grown under uniform conditions

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Fruit composition profile of pepper, tomato and eggplant varieties grown under uniform conditions

Mostrar el registro completo del ítem

Rosa-Martínez, E.; García-Martínez, MD.; Adalid-Martinez, AM.; Pereira-Días, L.; Casanova-Calancha, C.; Soler-Calabuig, E.; Figás-Moreno, MDR.... (2021). Fruit composition profile of pepper, tomato and eggplant varieties grown under uniform conditions. Food Research International. 147:1-13. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110531

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181869

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Fruit composition profile of pepper, tomato and eggplant varieties grown under uniform conditions
Autor: Rosa-Martínez, Elena García-Martínez, María Dolores Adalid-Martinez, Ana Maria Pereira-Días, Leandro Casanova-Calancha, Cristina Soler-Calabuig, Elena Figás-Moreno, María Del Rosario Raigón Jiménez, Mª Dolores Plazas Ávila, María de la O Soler Aleixandre, Salvador Prohens Tomás, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The study of the diversity within and between major Solanaceae crops (pepper, tomato, eggplant) is of interest for the selection and development of balanced diets. We have measured thirty-six major fruit composition ...[+]
Palabras clave: Sugar-acid balance , Composition profiles , Dietary Reference Intake , Nutritional quality , Organoleptic quality
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2021.110531
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110531
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/677379/EU
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//BES-2016-077482//AYUDAS PARA CONTRATOS PREDOCTORALES PARA LA FORMACION DE DOCTORES-ROSA MARTINEZ/
Agradecimientos:
This work has been funded by the European Union's Horizon 2020 Research and Innovation Programme under grant agreement No. 677379 (Linking genetic resources, genomes and phenotypes of Sola-naceous crops; G2PSOL) . Elena ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem