- -

Effect of storage temperature on the crispness, colour and bioactive compounds of an orange snack obtained by freeze-drying

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of storage temperature on the crispness, colour and bioactive compounds of an orange snack obtained by freeze-drying

Mostrar el registro completo del ítem

Silva Espinoza, MA.; Camacho Vidal, MM.; Martínez-Navarrete, N. (2021). Effect of storage temperature on the crispness, colour and bioactive compounds of an orange snack obtained by freeze-drying. British Food Journal. 123(6):2095-2106. https://doi.org/10.1108/BFJ-11-2020-1061

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182278

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of storage temperature on the crispness, colour and bioactive compounds of an orange snack obtained by freeze-drying
Autor: Silva Espinoza, Marilú Andrea Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Purpose A healthy and easy-to-use orange snack obtained from the freeze-dried orange pulp puree is proposed. Once the commercial packaging of the snack has been opened, the effect of conventional home storage temperature ...[+]
Palabras clave: Crispness , Colour , Vitamin C , Total phenolic compounds , Beta-carotene , Zipper bag , Orange puree , Gum Arabic , Bamboo fibre , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
British Food Journal. (issn: 0007-070X )
DOI: 10.1108/BFJ-11-2020-1061
Editorial:
Emerald
Versión del editor: https://doi.org/10.1108/BFJ-11-2020-1061
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
info:eu-repo/grantAgreement/MECYD//AP2014%2F02633//AYUDA CONTRATO FPU 2014-SILVA ESPINOZA/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economia, Industria y Competitividad of Spain for the financial support given through the Project AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE) and the Ministerio de Universidades for the FPU grant ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem