- -

Estadísticas

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Estadísticas

Número total de visitas

Visualizaciones
Valorization of Vegetable Fresh-Processing Residues as Functional Powdered Ingredients. A Review on the Potential Impact of Pretreatments and Drying Methods on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility 115

Visitas al mes

mayo 2024 junio 2024 julio 2024 agosto 2024 septiembre 2024 octubre 2024 noviembre 2024
Valorization of Vegetable Fresh-Processing Residues as Functional Powdered Ingredients. A Review on the Potential Impact of Pretreatments and Drying Methods on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility 2 2 1 4 3 1 1

Visitas al fichero

Visualizaciones
Ramirez-PulidoBas-BellverBetoret - Valorization of Vegetable Fresh-Processing Residues as Functio....pdf 296

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 36
España 14
Canadá 12
Francia 10
Alemania 9
Irlanda 9
Argentina 8
China 7
Australia 2
Eslovenia 2

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Mountain View 13
Montréal 9
Buenos Aires 7
Dublin 6
Valencia 5
Alameda 4
Hangzhou 4
Houston 3
Beauharnois 2
Beijing 2