Mostrar el registro completo del ítem
Coloma, A.; Del Pozo, M.; Martínez-Moro, R.; Blanco, E.; Atienzar Corvillo, PE.; Sánchez, L.; Petit-Domínguez, MD.... (2021). MoS2 quantum dots for on-line fluorescence determination of the food additive allura red. Food Chemistry. 345:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128628
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183615
Título: | MoS2 quantum dots for on-line fluorescence determination of the food additive allura red | |
Autor: | Coloma, Alicia del Pozo, María Martínez-Moro, Rut Blanco, Elías Sánchez, Lorenzo Petit-Domínguez, María Dolores Casero, Elena Quintana, Carmen | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] This work presents an on-line fluorescence method for the allura red (AR) determination. The method is based on the fluorescence quenching of dots of MoS2 because of their interaction with the non-fluorescence dye. ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128628 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|