dc.contributor.advisor |
Tomas Miquel, Jose Vicente
|
es_ES |
dc.contributor.author |
Capó Calabuig, María
|
es_ES |
dc.date.accessioned |
2022-06-28T09:53:04Z |
|
dc.date.available |
2022-06-28T09:53:04Z |
|
dc.date.created |
2022-06-13 |
|
dc.date.issued |
2022-06-28 |
es_ES |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10251/183635 |
|
dc.description.abstract |
[CA] Aquest Treball Final de Grau té com a objectiu la realització d'un pla de màrqueting
per a l'obtenció i fidelització de clients a l'empresa Del Mercat al Plat ubicada en el
barri de l'Eixample de la Ciutat d'Alcoi. Per al desenvolupament del treball s'ha definit
la següent estructura. En primer lloc, s'obtindrà informació detallada de l'empresa per
a veure quina és la problemàtica i principals punts d'interès d'aquesta. Una vegada fet
açò, es començarà amb l'anàlisi tant intern com extern de l'empresa mitjançant fonts
primàries i secundàries, obtenint-se d'aquesta manera més dades del negoci i del seu
entorn per poder veure també a què s'enfronta en el sector en el que opera.
Seguidament, es definiran els objectius que es volen aconseguir per buscar quin serà
el millor segment o segments de la població als que dirigir-se, així com el
posicionament del negoci. Finalment, es definiran les estratègies de màrqueting mix
per a aconseguir els objectius projectats, conjuntament amb el pla d'acció i l'estudi de
viabilitat econòmica del projecte. |
es_ES |
dc.description.abstract |
[ES] Este Trabajo Final de Grado tiene como objetivo la realización de un plan de marketing
para la obtención y fidelización de clientes a la empresa Del Mercat al Plat ubicada en
el barrio del Eixample de la Ciudad de Alcoy. Para el desarrollo del trabajo se ha
definido la siguiente estructura. En primer lugar, se obtendrá información detallada de
la empresa para ver cuál es la problemática y principales puntos de interés de la
misma. Una vez hecho esto, se empezará con el análisis tanto interno como externo
de la empresa mediante fuentes primarias y secundarias, obteniéndose de esta forma
más datos del negocio y de su entorno para poder ver también a qué se enfrenta en el
sector en el que opera. Seguidamente, se definirán los objetivos que se quieren
conseguir para buscar cuál será el mejor segmento o segmentos de la población a los
que dirigirse, así como el posicionamiento del negocio. Por último, se definirán las
estrategias de marketing mix para conseguir los objetivos proyectados, conjuntamente
con el plan de acción y el estudio de viabilidad económica del proyecto. |
es_ES |
dc.description.abstract |
[EN] This Final Degree Project aims to carry out a marketing plan for obtaining and retaining customers in the company Del Mercat al Plat located in the Eixample district of the City of Alcoy. The following structure has been defined for the development of the work. First of all, detailed information will be obtained from the company to see what the problem is and its main points of interest. Once this is done, we will begin with both the internal and external analysis of the company through primary and secondary sources, thus obtaining more data from the business and its environment to also see what it faces in the sector in which it operates. Next, the objectives to be achieved will be defined to find out which will be the best segment or segments of the population to which to address, as well as the positioning of the business. Finally, the marketing mix strategies to achieve the projected objectives will be defined, together with the action plan and the economic feasibility study of the project. |
es_ES |
dc.format.extent |
111 |
es_ES |
dc.language |
Catalán |
es_ES |
dc.publisher |
Universitat Politècnica de València |
es_ES |
dc.rights |
Reserva de todos los derechos |
es_ES |
dc.subject |
Pla de màrqueting |
es_ES |
dc.subject |
Màrqueting relacional |
es_ES |
dc.subject |
Màrqueting estratègic |
es_ES |
dc.subject |
Menjars per emportar |
es_ES |
dc.subject |
Marketing plan |
es_ES |
dc.subject |
Relational marketing |
es_ES |
dc.subject |
Strategic marketing |
es_ES |
dc.subject |
Takeaway |
es_ES |
dc.subject |
Plan de márketing |
es_ES |
dc.subject |
Comida para llevar |
es_ES |
dc.subject.classification |
ORGANIZACION DE EMPRESAS |
es_ES |
dc.subject.other |
Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses |
es_ES |
dc.title |
Desenvolupament d'un pla de màrqueting per a l'empresa del mercat al plat |
es_ES |
dc.title.alternative |
Desarrollo de un plan de marketing para la empresa del mercat al plat |
es_ES |
dc.title.alternative |
Development of a marketing plan for the company del mercat al plat |
es_ES |
dc.type |
Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado |
es_ES |
dc.rights.accessRights |
Abierto |
es_ES |
dc.contributor.affiliation |
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses |
es_ES |
dc.contributor.affiliation |
Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi |
es_ES |
dc.description.bibliographicCitation |
Capó Calabuig, M. (2022). Desenvolupament d'un pla de màrqueting per a l'empresa del mercat al plat. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/183635 |
es_ES |
dc.description.accrualMethod |
TFGM |
es_ES |
dc.relation.pasarela |
TFGM\149676 |
es_ES |