- -

Salt-tolerance ofPhaseolus vulgarisL. is a function of the potentiationextent of antioxidant enzymes and the expression profiles of polyamine encoding genes

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Salt-tolerance ofPhaseolus vulgarisL. is a function of the potentiationextent of antioxidant enzymes and the expression profiles of polyamine encoding genes

Mostrar el registro completo del ítem

Taïbi, K.; Abderrahima, LA.; Boussaid, M.; Bissoli, G.; Taïbi, F.; Achir, M.; Souana, K.... (2021). Salt-tolerance ofPhaseolus vulgarisL. is a function of the potentiationextent of antioxidant enzymes and the expression profiles of polyamine encoding genes. South African Journal of Botany. 140:114-122. https://doi.org/10.1016/j.sajb.2021.03.045

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183896

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Salt-tolerance ofPhaseolus vulgarisL. is a function of the potentiationextent of antioxidant enzymes and the expression profiles of polyamine encoding genes
Autor: Taïbi, Khaled Abderrahima, Leila Ait Boussaid, Mohamed Bissoli, Gaetano Taïbi, Fadhila Achir, Mohamed Souana, Kada Mulet, José Miguel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Selection and improvement of crop salt tolerance constitutes an urgent need for increasing agricultural and food production to feed the growing human population. Two bean (Phaseolus vulgaris L.) genotypes, namely Tema ...[+]
Palabras clave: Salt tolerance , Phaseolus vulgaris , Physiological response , Antioxidants enzymes , Polyamines , Genes expression
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
South African Journal of Botany. (issn: 0254-6299 )
DOI: 10.1016/j.sajb.2021.03.045
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.sajb.2021.03.045
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem