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PEF as pretreatment to ultrasound-assisted convective drying: Influence on quality parameters of orange peel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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PEF as pretreatment to ultrasound-assisted convective drying: Influence on quality parameters of orange peel

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Mello, RE.; Fontana, A.; Mulet Pons, A.; Correa, JLG.; Carcel, JA. (2021). PEF as pretreatment to ultrasound-assisted convective drying: Influence on quality parameters of orange peel. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 72:1-8. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102753

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184450

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Metadatos del ítem

Título: PEF as pretreatment to ultrasound-assisted convective drying: Influence on quality parameters of orange peel
Autor: Mello, Ronaldo E. Fontana, Alessia Mulet Pons, Antonio Correa, Jefferson Luiz G. Carcel, Juan A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Pulsed electric field (PEF) pretreatments and ultrasound (US) application are techniques previously used to enhance the drying operation, not only increasing the kinetics but improving product quality. Because PEF ...[+]
Palabras clave: By-products , Drying time , Color , Antioxidant , Phenolic content , Vitamin C
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2021.102753
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102753
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PCI2018-093161/ES/MEJORANDO LA SOSTENIBILIDAD EN EL PROCESADO DE ALIMENTOS UTILIZANDO (MEF) PARA LA INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EL PROCESADO INTELIGENTE/
info:eu-repo/grantAgreement/CAPES//001/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C42/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from Agencia Espanola de Investigacion (PID2019-106148RRC42/AEI/10.13039/501100011033) and the Agencia Espanola de Investigacion-ERANET SUSFOOD2 (PCI2018-093161). We are also ...[+]
Tipo: Artículo

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