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Safety evaluation of the food enzyme maltogenic alpha-amylase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-MA

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Safety evaluation of the food enzyme maltogenic alpha-amylase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-MA

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Silano, V.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Safety evaluation of the food enzyme maltogenic alpha-amylase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-MA. EFSA Journal. 19(2):1-14. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6434

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184804

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Título: Safety evaluation of the food enzyme maltogenic alpha-amylase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-MA
Autor: Silano, Vittorio Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lambre, Claude Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Riviere, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme maltogenic alpha-amylase (4-alpha-D-glucan a-maltohydrolase; EC 3.2.1.133) is produced with the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-MA by Lallemand Baking Solutions. The genetic ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Glucan 1,4-alpha-maltohydrolase , 4-alpha-D-glucan alpha-maltohydrolase , EC 3.2.1.133 , Maltogenic alpha-amylase , Saccharomyces cerevisiae , Genetically modified microorganism
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6434
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6434
Tipo: Artículo

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