- -

Influence of honey origin and yeast type on the quality of mead

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Influence of honey origin and yeast type on the quality of mead

Show full item record

Sáez Miguel, P. (2022). Influence of honey origin and yeast type on the quality of mead. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/186015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/186015

Files in this item

Item Metadata

Title: Influence of honey origin and yeast type on the quality of mead
Secondary Title: Influencia del origen de la miel y el tipo de levadura en la calidad del hidromiel
influència de l'origen de la mel i el tipus de llevat en la qualitat del hidromiel
Author: Sáez Miguel, Pedro
Director(s): Lizama Abad, Victoria Kruma, Zanda
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2022-06-22
Issued date:
Abstract:
[ES] El hidromiel es una de las bebidas más antiguas del mundo y es el punto de partida de algunas de las bebidas más consumidas en la actualidad, como la cerveza. Su consumo ha ido disminuyendo con el tiempo debido al ...[+]


[EN] Mead is one of the oldest beverages in the world and is the starting point for some of today's most widely consumed beverages, such as beer. Its consumption has declined over time due to the increasing popularity ...[+]
Subjects: Hidromiel , Levadura , Fermentación , Miel , Antioxidantes , PH , Etanol , ºBrix , Características organolepticas , Mead , Yeast , Fermentation , Honey , Antioxidants , Ethanol , Organoleptic characteristics
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record