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Impact of cooking preparation on in vitro digestion of eggs simulating some gastrointestinal alterations in elders

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of cooking preparation on in vitro digestion of eggs simulating some gastrointestinal alterations in elders

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Hernández-Olivas, E.; Muñoz-Pina, S.; Andrés Grau, AM.; Heredia Gutiérrez, AB. (2021). Impact of cooking preparation on in vitro digestion of eggs simulating some gastrointestinal alterations in elders. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69(15):4402-4411. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.0c07418

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/186161

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Metadatos del ítem

Título: Impact of cooking preparation on in vitro digestion of eggs simulating some gastrointestinal alterations in elders
Autor: Hernández-Olivas, Ever Muñoz-Pina, Sara Andrés Grau, Ana María Heredia Gutiérrez, Ana Belén
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study aimed to in vitro assess the impact of the cooking process of eggs (hard-boiled, poached, and omelet) on nutrients digestibility and vitamins A and D3 bioaccessibility under elderly gastrointestinal (GI) ...[+]
Palabras clave: Aging , Egg , Cooking methods , Macronutrients digestibility , Vitamin bioaccessibility
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/acs.jafc.0c07418
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.0c07418
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/CONACYT//306682/
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//AICO%2F2018%2F289//ALTERACIONES DIGESTIVAS EN POBLACION SENIOR Y SU INFLUENCIA EN LA DIGESTIBILIDAD DE NUTRIENTES./
Agradecimientos:
This study was performed with financial support by Generalitat Valenciana (AICO/2018/289). Also, E.H.-O. is a beneficiary of a predoctoral grant (no. 306682) from the Mexican National Council of Science and Technology (CONACyT).[+]
Tipo: Artículo

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