- -

La economía circular en la restauración

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

La economía circular en la restauración

Show full item record

Drabla García, N. (2022). La economía circular en la restauración. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/186566

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/186566

Files in this item

Item Metadata

Title: La economía circular en la restauración
Secondary Title: Circular economy in the restaurant sector
L'economia circular a la restauració
Author: Drabla García, Noura
Director(s): Sanchis Gisbert, Raquel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Alcoy - Escola Politècnica Superior d'Alcoi
Read date / Event date:
2022-07-20
Issued date:
Abstract:
[ES] En la actualidad, existe un creciente interés por el concepto de la economía circular (EC) para minimizar la generación de residuos, que tienen un gran impacto negativo en la sociedad y el medio ambiente. El sector ...[+]


[EN] Currently, there is a growing interest in the concept of the circular economy (CE) to minimize the generation of waste, which has a major negative impact on society and the environment. The restaurant sector generates ...[+]
Subjects: Economía circular , Restauración , Desperdicios , Reutilización , Desarrollo sostenible , Circular economy , Restaurants , Waste , Reuse , Sustainable development
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Administración y Dirección de Empresas-Grau en Administració i Direcció d'Empreses
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record