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Mediterranean Diet and food technology: sustainable strategies for a globalized world

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Mediterranean Diet and food technology: sustainable strategies for a globalized world

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Betoret Valls, N.; Betoret Valls, ME. (2021). Mediterranean Diet and food technology: sustainable strategies for a globalized world. Agricultural Research & Technology. 26(3):1-3. https://doi.org/10.19081/ARTOAJ.2021.26.556333

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/187513

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Metadatos del ítem

Título: Mediterranean Diet and food technology: sustainable strategies for a globalized world
Autor: Betoret Valls, Noelia Betoret Valls, María Ester
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Mediterranean Diet has been widely studied and its nutritional, healthy, and sustainable benefits have been recognized. However, in the last decades, globalization has brought about major changes in the developed world ...[+]
Palabras clave: Mediterranean Diet , Food functionality , Sustainability , Consumption patterns , Food technology
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agricultural Research & Technology. (eissn: 2471-6774 )
DOI: 10.19081/ARTOAJ.2021.26.556333
Editorial:
Juniper Publishers
Versión del editor: https://juniperpublishers.com/artoaj/
Coste APC: 242
Tipo: Artículo

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