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Combining ethanol pre-treatment and ultrasound-assisted drying to enhance apple chips by fortification with black carrot anthocyanin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Combining ethanol pre-treatment and ultrasound-assisted drying to enhance apple chips by fortification with black carrot anthocyanin

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Rojas, ML.; Augusto, PED.; Carcel, JA. (2021). Combining ethanol pre-treatment and ultrasound-assisted drying to enhance apple chips by fortification with black carrot anthocyanin. Journal of the Science of Food and Agriculture. 101(5):2078-2089. https://doi.org/10.1002/jsfa.10830

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189674

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Metadatos del ítem

Título: Combining ethanol pre-treatment and ultrasound-assisted drying to enhance apple chips by fortification with black carrot anthocyanin
Autor: Rojas, Meliza Lindsay Augusto, Pedro Esteves Duarte Carcel, Juan A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND: An interesting approach to improve dried foods nutritional properties, functionality, and sensorial attributes, is by taking advantage of pre-treatments for incorporating components into the food matrix. ...[+]
Palabras clave: Drying kinetics , Food processing , Food properties , Antioxidant capacity , Colour
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.10830
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.10830
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/INSTITUTO NACIONAL DE INV. Y TECNOL. AGRARIA Y ALIMENTARIA //RTA2015-00060-C04-02//REVALORIZACION INTEGRAL DE SUBPRODUCTOS EN FUNCION DE SUS USOS POTENCIALES: METODOLOGIAS Y ESTRATEGIAS DE ESTABILIZACION PARA LA OPTIMIZACION DEL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DE SUBPRODUCTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/CNPq//306557%2F2017-7/
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2019%2F05043-6/
info:eu-repo/grantAgreement/FONDECYT//087-2016-FONDECYT/
Agradecimientos:
This work was supported by the Sao Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) (project number 2019/05043-6); the National Council for Scientific and Technological Development (CNPq, Brazil) (P.E.D. Augusto productivity ...[+]
Tipo: Artículo

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