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Influence of ripening stage and de-astringency treatment on the production of dehydrated persimmon snacks

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of ripening stage and de-astringency treatment on the production of dehydrated persimmon snacks

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González, CM.; Hernando Hernando, MI.; Moraga Ballesteros, G. (2021). Influence of ripening stage and de-astringency treatment on the production of dehydrated persimmon snacks. Journal of the Science of Food and Agriculture. 101(2):603-612. https://doi.org/10.1002/jsfa.10672

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189676

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Título: Influence of ripening stage and de-astringency treatment on the production of dehydrated persimmon snacks
Autor: González, Cristina M. Hernando Hernando, Mª Isabel Moraga Ballesteros, Gemma
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND Seasonal persimmon (Diospyros kakiL.) crops have steadily increased in Spain; this has been linked to a significant increase in the postharvest production waste. Therefore, development of valorized products ...[+]
Palabras clave: Astringency , Diospyros kaki , Physicochemical properties , Tannins , Sensory analysis , Hot air drying
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.10672
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.10672
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RTA2017-00045-C02-02//DISEÑO DE ALIMENTOS DE ALTO VALOR NUTRITIVO CON INGREDIENTES OBTENIDOS A PARTIR DEL DESTRIO POSTCOSECHA DE CAQUI/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades for the financial support given throughout Project RTA2017-00045-C02-02. They would also like to thank Phillip Bentley for assistance in correcting ...[+]
Tipo: Artículo

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