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Volatile profile of Spanish raw citrus honey: The best strategy for its correct labeling

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Volatile profile of Spanish raw citrus honey: The best strategy for its correct labeling

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Escriche Roberto, MI.; Juan-Borras, MDS.; Visquert Fas, M.; Asensio-Grau, A.; Valiente González, JM. (2022). Volatile profile of Spanish raw citrus honey: The best strategy for its correct labeling. Journal of Food Processing and Preservation. 46(6):1-10. https://doi.org/10.1111/jfpp.16200

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192058

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Título: Volatile profile of Spanish raw citrus honey: The best strategy for its correct labeling
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Juan-Borras, María del Sol Visquert Fas, Mario Asensio-Grau, Andrea Valiente González, José Miguel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The objective of this study was to evaluate the presence of specific volatile compounds (analyzed by SPME-GC- MS) in citrus honey, comparing thyme, and sunflower, and to correlate their abundance with the level of ...[+]
Palabras clave: Volatile compounds , Pollen , Monofloral honey
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Processing and Preservation. (issn: 0145-8892 )
DOI: 10.1111/jfpp.16200
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/jfpp.16200
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106800RB-I00/ES/ANALISIS POLINICO AUTOMATICO EMPLEANDO REDES NEURONALES CONVOLUCIONALES: APLICACION A LA CLASIFICACION MONOFLORAL DE LA MIEL/
Agradecimientos:
The authors are grateful for financial support from the Ministerio de Ciencia e Innovación. Agencia Estatal de Investigación of Spain under the project PID2019-106800RB-I00 (2019).
Tipo: Artículo

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