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Soft Matter Physics Can Set Biological Clock of Industrial Food Science and (Bio)Technology

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Soft Matter Physics Can Set Biological Clock of Industrial Food Science and (Bio)Technology

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Tekiner, İ.; Knoblauch, A.; Özatila, B.; Ay, M. (2023). Soft Matter Physics Can Set Biological Clock of Industrial Food Science and (Bio)Technology. En 4th International Conference Business Meets Technology 2022. Editorial Universitat Politècnica de València. 12-21. https://doi.org/10.4995/BMT2022.2022.15542

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192443

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Metadatos del ítem

Título: Soft Matter Physics Can Set Biological Clock of Industrial Food Science and (Bio)Technology
Autor: Tekiner, İsmail Knoblauch, Anke Özatila, Bahar Ay, Murat
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Tom McLeash (2005), Professor of Natural Philosophy, says that “in science nothing stays the same. This is true not only at the level of discoveries, experiments, and theories, but also for the coherent structures and ...[+]
Palabras clave: Soft matter , Food physics , Food science and technology , Biotechnology
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa)
ISBN: 9788413960289
Fuente:
4th International Conference Business Meets Technology 2022.
DOI: 10.4995/BMT2022.2022.15542
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/BMT/BMT2022/paper/view/15542
Título del congreso: 4th International Conference. Business Meets Technology
Lugar del congreso: Ansbach, Alemania
Fecha congreso: Julio 07-09, 2022
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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