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Effect of CO2 Preservation Treatments on the Sensory Quality of Pomegranate Juice

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Effect of CO2 Preservation Treatments on the Sensory Quality of Pomegranate Juice

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Mosca, AC.; Menghi, L.; Aprea, E.; Benedito Fort, JJ.; Mazzucotelli, M.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.... (2020). Effect of CO2 Preservation Treatments on the Sensory Quality of Pomegranate Juice. Molecules. 25(23):1-26. https://doi.org/10.3390/molecules25235598

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192716

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Metadatos del ítem

Título: Effect of CO2 Preservation Treatments on the Sensory Quality of Pomegranate Juice
Autor: Mosca, Ana Carolina Menghi, Leonardo Aprea, Eugenio Benedito Fort, José Javier Mazzucotelli, Maria Zambon, Alessandro Spilimbergo, Sara Gasperi, Flavia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Due to the interest in identifying cost-effective techniques that can guarantee the microbiological, nutritional, and sensorial aspects of food products, this study investigates the effect of CO2 preservation treatment ...[+]
Palabras clave: Pomegranate , Supercritical carbon dioxide , Pasteurization , Projective mapping , Check-all-that-apply , Volatile profile
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Molecules. (eissn: 1420-3049 )
DOI: 10.3390/molecules25235598
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/molecules25235598
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FEDER//2105-60-11-2018//Pastorizzazione a bassa temperature di succo di frutta ad alto valore nutritivo/
info:eu-repo/grantAgreement/UNIPD//CoSID2018//Progetto Strategico di Dipartimento/
Agradecimientos:
Sara Spilimbergo received funding from Regione Veneto through the European Social Fund and European Regional Development Fund (FSE) project "Pastorizzazione a bassa temperature di succo di frutta ad alto valore nutritivo" ...[+]
Tipo: Artículo

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