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Prediction of Sugar Content in Port Wine Vintage Grapes Using Machine Learning and Hyperspectral Imaging

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Prediction of Sugar Content in Port Wine Vintage Grapes Using Machine Learning and Hyperspectral Imaging

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Gomes, V.; Reis, MS.; Rovira Más, F.; Mendes-Ferreira, A.; Melo-Pinto, P. (2021). Prediction of Sugar Content in Port Wine Vintage Grapes Using Machine Learning and Hyperspectral Imaging. Processes. 9(7):1-16. https://doi.org/10.3390/pr9071241

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192818

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Título: Prediction of Sugar Content in Port Wine Vintage Grapes Using Machine Learning and Hyperspectral Imaging
Autor: Gomes, Veronique Reis, Marco S. Rovira Más, Francisco Mendes-Ferreira, Ana Melo-Pinto, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The high quality of Port wine is the result of a sequence of winemaking operations, such as harvesting, maceration, fermentation, extraction and aging. These stages require proper monitoring and control, in order to ...[+]
Palabras clave: Wine quality , Machine learning , One-dimensional convolutional neural network , Hyperspectral imaging , Predictive analytics , Grape ripeness
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Processes. (eissn: 2227-9717 )
DOI: 10.3390/pr9071241
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/pr9071241
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/Investigador FCT/IF%2F00122%2F2012%2FCP0171%2FCT0001/PT
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/POR_NORTE/PD%2FBD%2F128272%2F2017/PT
Agradecimientos:
This research was funded by Portuguese-FCT (PD/BD/128272/2017), under the Agrichains Doctoral Programme (PD/00122/2012).
Tipo: Artículo

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