Mostrar el registro completo del ítem
Igual Ramo, M.; Paucean, A.; Vodnar, DC.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J.; Chis, MS. (2022). In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds from Rosehip-Enriched Corn Extrudates. Molecules. 27(6):1-16. https://doi.org/10.3390/molecules27061972
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193702
Título: | In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds from Rosehip-Enriched Corn Extrudates | |
Autor: | Paucean, Adriana Vodnar, Dan Cristian Chis, Maria Simona | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The rosehip (Rosa canina L.) fruit has gained researchers ' attention due to its rich chemical composition in vitamin C, phenols, carotenoids, and high antioxidant activity; meanwhile, polymers such as pea protein are ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento (by) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.3390/molecules27061972 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|