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Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver. EFSA Journal. 20(4):1-8. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7237
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193778
Título: | Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver | |
Autor: | Lambré, Claude Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The food enzyme catalase (hydrogen-peroxide:hydrogen-peroxide oxidoreductase; EC 1.11.1.6) is obtained from porcine liver by Avances Bioquimicos Alimentacion, S.L. (Spain). The food enzyme is intended to be used in ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7237 | |
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