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Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-BT

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-BT

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Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-BT. EFSA Journal. 20(7):1-17. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7358

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194040

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Título: Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-BT
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme beta-galactosidase (beta-D-galactoside galactohydrolase; EC 3.2.1.23) is produced with the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-BT by Novozymes A/S. The genetic modifications do not ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Beta-galactosidase , Beta-D-galactoside galactohydrolase , EC 3.2.1.23 , Bacillus licheniformis , Genetically modified microorganism
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7358
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7358
Agradecimientos:
The Panel wishes to thank the following for the support provided to this scientific output: Daniele Cavanna, Giulio di Piazza, Christine Horn.
Tipo: Artículo

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