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New technique for determining the critical freezing temperatures of chicken breast based on radiofrequency photospectrometry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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New technique for determining the critical freezing temperatures of chicken breast based on radiofrequency photospectrometry

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Tomas-Egea, JA.; Castro Giraldez, M.; Colom Palero, RJ.; Fito, PJ. (2022). New technique for determining the critical freezing temperatures of chicken breast based on radiofrequency photospectrometry. Journal of Food Engineering. 333:1-7. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111155

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194945

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Título: New technique for determining the critical freezing temperatures of chicken breast based on radiofrequency photospectrometry
Autor: Tomas-Egea, Juan Angel Castro Giraldez, Marta Colom Palero, Ricardo José Fito, Pedro J.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros de Telecomunicación - Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Food freezing operations require an extreme knowledge of the thermal properties of the food to be frozen, in order to achieve a product that at the thawing time preserves the best sensory and food quality properties, ...[+]
Palabras clave: Permittivity , Glass transition , Chicken freezing , Dielectric properties
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2022.111155
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111155
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-116816RB-I00/ES/DESARROLLO DE TECNICAS Y TECNOLOGIAS DE MEDIDA NO INVASIVAS: IN VIVO, PARA EL DIAGNOSTICO DE ERGE, E IN VITRO, PARA EL ANALISIS DE LIBERACION DE COMPUESTOS ATENUANTES DE ERGE./
Agradecimientos:
This paper is part of the I + D + i PID2020-116816RB-I00 project, funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033.
Tipo: Artículo

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