- -

Caracterització del contingut en fibra obtinguda per diferents mètodes de caqui astringent i no astringent

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Caracterització del contingut en fibra obtinguda per diferents mètodes de caqui astringent i no astringent

Show full item record

Hermoso Delgado, R. (2023). Caracterització del contingut en fibra obtinguda per diferents mètodes de caqui astringent i no astringent. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/195105

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195105

Files in this item

Item Metadata

Title: Caracterització del contingut en fibra obtinguda per diferents mètodes de caqui astringent i no astringent
Secondary Title: Caracterització del contingut en fibra obtinguda per diferents mètodes de caqui astringent i no astringent
Author: Hermoso Delgado, Roberto
Director(s): Castelló Gómez, María Luisa Ortolá Ortolá, Mª Dolores
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2023-06-22
Issued date:
Abstract:
[ES] La elevada producción de caqui de la variedad Rojo Brillante en la Comunidad Valenciana, el destrío y sus excedentes, plantean la necesidad de buscar alternativas al consumo de esta fruta en fresco. Por sus propiedades ...[+]


[EN] The high production of the Rojo Brillante variety of persimmon in the Valencian Community, the waste and the surpluses, raise the need to look for alternatives to the consumption of this fruit in fresh. Because of its ...[+]
Subjects: Caqui , Fibra , Astringencia , Extracción , Color , Capacidad antioxidante , Fenoles totales. , Persimmon , Fiber , Astringency , Extraction , Antioxidant capacity , Total phenols.
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Ingeniería Agronómica-Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record