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Oxygen transmission rate through thermoformed trays: Modeling and influence of processing variables

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Oxygen transmission rate through thermoformed trays: Modeling and influence of processing variables

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Enguix, C.; Sanjuán Pellicer, MN.; Ribal, J. (2022). Oxygen transmission rate through thermoformed trays: Modeling and influence of processing variables. Polymer Engineering & Science. 62(11):3599-3610. https://doi.org/10.1002/pen.26130

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195760

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Metadatos del ítem

Título: Oxygen transmission rate through thermoformed trays: Modeling and influence of processing variables
Autor: Enguix, Carlos Sanjuán Pellicer, María Nieves Ribal, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The oxygen transmission rate (OTR) is a key parameter when selecting a sheet to make a thermoformed tray, as it influences the shelf life of packaged food. The OTR of a thermoformed tray depends on the distribution ...[+]
Palabras clave: Barrier , Diffusion , Gas permeation , Modeling , Polyesters
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Polymer Engineering & Science. (issn: 0032-3888 )
DOI: 10.1002/pen.26130
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/pen.26130
Tipo: Artículo

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