- -

Efectes de bioestimulants a base d'aminoàcids i altres compostos nitrogenats en el cultiu de la fresa

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Efectes de bioestimulants a base d'aminoàcids i altres compostos nitrogenats en el cultiu de la fresa

Mostrar el registro completo del ítem

Sabater Llorens, V. (2023). Efectes de bioestimulants a base d'aminoàcids i altres compostos nitrogenats en el cultiu de la fresa. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/195888

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/195888

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Efectes de bioestimulants a base d'aminoàcids i altres compostos nitrogenats en el cultiu de la fresa
Otro titulo: Efectos de bioestimulantes a base de aminoácidos y otros compuestos nitrogenados en el cultivo de la fresa
Effects of biostimulants based on amino acids and other nitrogenous compounds on strawberry
Autor: Sabater Llorens, Vicent
Director(es): Verdeguer Sancho, Mercedes María Boscaiu Neagu, Mónica Tereza
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2023-07-27
Fecha difusión:
Resumen:
[CA] La fertilització química ha estat clau en l’expansió de l’agricultura en els últims segles, no obstant, aquesta ferramenta ha donat peu a grans problemes en l’àmbit mediambiental. Actualment, a la Terra existeixen dos ...[+]


[EN] Chemical fertilization has played a key role in the expansion of agriculture in recent centuries, but this tool has also given rise to major environmental problems. Today, there are two great challenges for global ...[+]
Palabras clave: Bioestimulants , Aminoàcids , Productes naturals , Protecció de cultius , Millora de cultius , Desenvolupament de cultius , Biostimulants , Aminoacids , Natural products , Crop improvement , Crop development , Crop protection
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Ingeniería Agronómica-Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Tipo: Tesis de máster

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem