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Use of chia seed mucilage as a texturing agent: Effect on instrumental and sensory properties of texture-modified soups

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Use of chia seed mucilage as a texturing agent: Effect on instrumental and sensory properties of texture-modified soups

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Ribes-Llop, S.; Grau Meló, R.; Talens Oliag, P. (2022). Use of chia seed mucilage as a texturing agent: Effect on instrumental and sensory properties of texture-modified soups. Food Hydrocolloids. 123:1-12. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.107171

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/197451

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Metadatos del ítem

Título: Use of chia seed mucilage as a texturing agent: Effect on instrumental and sensory properties of texture-modified soups
Autor: Ribes-Llop, Susana Grau Meló, Raúl Talens Oliag, Pau
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work aimed to evaluate colour, texture, flow, and viscoelastic properties of texture-modified chicken and vegetables soups for dysphagic people, as well as their characteristics during simulated oral processing. ...[+]
Palabras clave: Dysphagia-oriented product , Hydrocolloids , Rheology , Oral processing , Sensory evaluation , Saliva
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2021.107171
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.107171
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098842-B-I00/ES/AVANCES EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS CON TEXTURA MODIFICADA/
info:eu-repo/grantAgreement///APOSTD%2F2020%2F264//CONTRATO POSDOCTORAL GVA-RIBES LLOP. PROYECTO: ESTUDIO DEL PROCESADO ORAL DE DISTINTOS ALIMENTOS PARA GRUPOS CON DISFUNCIONES/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the financial support from the Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades, the Agencia Estatal de Investigacion and Fondo Europeo de Desarrollo Regional (Project RTI2018-098842-B-I00) ...[+]
Tipo: Artículo

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