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Improving the Scientific Literacy of Food Engineering Students in Electrohydrodynamic Processing by Means of Zein Solutions

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Improving the Scientific Literacy of Food Engineering Students in Electrohydrodynamic Processing by Means of Zein Solutions

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Torres-Giner, S.; Yuste Del Carmen, A.; González Martínez, MC. (2022). Improving the Scientific Literacy of Food Engineering Students in Electrohydrodynamic Processing by Means of Zein Solutions. Education Sciences. 12(8):1-17. https://doi.org/10.3390/educsci12080503

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198872

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Título: Improving the Scientific Literacy of Food Engineering Students in Electrohydrodynamic Processing by Means of Zein Solutions
Autor: Torres-Giner, Sergio Yuste Del Carmen, Alberto González Martínez, María Consuelo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Electrohydrodynamic processing (EHDP) has revolutionized nanotechnology since it is a simple method for developing microstructures and nanostructures from a wide range of polymer solutions using the application of ...[+]
Palabras clave: Electrospinning , Food emulsions , Nano-manufacturing education , Scientific literacy
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Education Sciences. (eissn: 2227-7102 )
DOI: 10.3390/educsci12080503
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/educsci12080503
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RYC2019-027784-I//AYUDA ADICIONAL RAMON Y CAJAL/
Agradecimientos:
S.T.-G. acknowledges the Spanish Ministry of Science and Innovation (MICI) for the funding received during his Ramon y Cajal contract (RYC2019-027784-I).
Tipo: Artículo

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