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Helicobacter pylori Is Present at Quantifiable Levels in Raw Vegetables in the Mediterranean Area of Spain

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Helicobacter pylori Is Present at Quantifiable Levels in Raw Vegetables in the Mediterranean Area of Spain

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García-Ferrús, M.; González Pellicer, A.; Pina-Pérez, MC.; Ferrús Pérez, MA. (2022). Helicobacter pylori Is Present at Quantifiable Levels in Raw Vegetables in the Mediterranean Area of Spain. Agriculture. 12(3):1-7. https://doi.org/10.3390/agriculture12030339

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198878

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Título: Helicobacter pylori Is Present at Quantifiable Levels in Raw Vegetables in the Mediterranean Area of Spain
Autor: García-Ferrús, M. González Pellicer, Ana Pina-Pérez, María Consuelo Ferrús Pérez, Mª Antonia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Vegetables are one of the main foodstuffs consumed in the Mediterranean diet. However, raw vegetables have been associated with relevant foodborne outbreaks worldwide. Accurate knowledge of the microbiological ...[+]
Palabras clave: Helicobacter pylori , Carcinogenic biological agent , QPCR , Vegetables , Food safety
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agriculture. (eissn: 2077-0472 )
DOI: 10.3390/agriculture12030339
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/agriculture12030339
Coste APC: 2200
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105691RB-I00/ES/ANALISIS INTEGRADO DE LA DIVERSIDAD, CALIDAD Y SEGURIDAD MICROBIOLOGICA DE ALIMENTOS VEGETALES ECOLOGICOS MEDIANTE CULTIVO, TECNICAS MOLECULARES Y SECUENCIACION MASIVA/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PEJ2018-003746-A-AR//AYUDA GARANTIA JUVENIL AEI. ACTUACION: EVALUACION DEL RIESGO PARA EL CONSUMIDOR POR LA PRESENCIA DE H. PYLORI Y OTROS HELICOBACTERS PATOGENOS EN ALIMENTOS, MEDIANTE HERRAMIENAS MOLECULARES Y DE METAGENOMICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVA%2F2020%2F031/
Agradecimientos:
This research was funded by the Ministerio de Ciencia e Innovacion, Spain, grant number PID2019-105691RB-I00. M. Garcia-Ferrus is the recipient of a PEJ2018-003746A grant from Ministerio de Economia, Industria y Competitividad, ...[+]
Tipo: Artículo

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