- -

The Effects of Low-Input (Wild and Organic Farming) Conditions on the Nutritional Profile of Ziziphus jujuba Mill. Fruits from the Valencian Mediterranean

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

The Effects of Low-Input (Wild and Organic Farming) Conditions on the Nutritional Profile of Ziziphus jujuba Mill. Fruits from the Valencian Mediterranean

Mostrar el registro completo del ítem

Fukalova-Fukalova, T.; García-Martínez, MD.; Esteve Ciudad, P.; Raigón Jiménez, MD. (2023). The Effects of Low-Input (Wild and Organic Farming) Conditions on the Nutritional Profile of Ziziphus jujuba Mill. Fruits from the Valencian Mediterranean. Sustainability. 15(19):1-17. https://doi.org/10.3390/su151914587

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/201817

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The Effects of Low-Input (Wild and Organic Farming) Conditions on the Nutritional Profile of Ziziphus jujuba Mill. Fruits from the Valencian Mediterranean
Autor: Fukalova-Fukalova, Tamara García-Martínez, María Dolores Esteve Ciudad, Patricia Raigón Jiménez, Mª Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Jujube fruit (Ziziphus jujuba Mill.) has been a food source since ancient times. In Spain, it is considered a marginal crop, and jujube fruits are of low economic importance. Its consumption is bound to local marketplaces. ...[+]
Palabras clave: Vitamin C , Undervalued fruits , Low-input farming , Jujube , Total polyphenols
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sustainability. (eissn: 2071-1050 )
DOI: 10.3390/su151914587
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/su151914587
Agradecimientos:
The authors thank Anna Pons, of the Environmental Education Center of the Valencian Community, for her direct collaboration, providing the materials used in this study, and for the center's great work in maintaining ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem