- -

Nanoencapsulation of Aloe vera in Synthetic and Naturally Occurring Polymers by Electrohydrodynamic Processing of Interest in Food Technology and Bioactive Packaging

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Nanoencapsulation of Aloe vera in Synthetic and Naturally Occurring Polymers by Electrohydrodynamic Processing of Interest in Food Technology and Bioactive Packaging

Mostrar el registro completo del ítem

Torres-Giner, S.; Wilkanowicz, S.; Meléndez-Rodríguez, B.; Lagaron, JM. (2017). Nanoencapsulation of Aloe vera in Synthetic and Naturally Occurring Polymers by Electrohydrodynamic Processing of Interest in Food Technology and Bioactive Packaging. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65(22):4439-4448. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.7b01393

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202401

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Nanoencapsulation of Aloe vera in Synthetic and Naturally Occurring Polymers by Electrohydrodynamic Processing of Interest in Food Technology and Bioactive Packaging
Autor: Torres-Giner, Sergio Wilkanowicz, Sabina Meléndez-Rodríguez, Beatriz Lagaron, Jose M.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work originally reports on the use of electrohydrodynamic processing (EHDP) to encapsulate Aloe vera (AV, Aloe barbadensis Miller) using both synthetic polymers, i.e., polyvinylpyrrolidone (PVP) and poly(vinyl ...[+]
Palabras clave: Electrospinning , Electrospraying , Biopolymers , Aloe vera leaf juice , Encapsulation , Food technology , Bioactive packaging
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/acs.jafc.7b01393
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.7b01393
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-63855-C2-1-R/ES/DESARROLLO DE UN CONCEPTO DE ENVASE MULTICAPA ALIMENTARIO DE ALTA BARRERA Y CON CARACTER ACTIVO Y BIOACTIVO DERIVADO DE SUBPRODUCTOS ALIMENTARIOS/
Agradecimientos:
The authors thank the Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO, Project AGL2015-63855-C2-1-R) for financial support.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem