Mostrar el registro completo del ítem
Clarke, S.; Bosman, G.; Du Toit, W.; Aleixandre Tudo, J. (2023). White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis. Journal of the Science of Food and Agriculture. 103(1):7-25. https://doi.org/10.1002/jsfa.12120
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202857
Título: | White Wine Phenolics: Current Methods of Analysis | |
Autor: | Clarke, Sarah Bosman, Gurthwin du Toit, Wessel | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] White wine phenolic analyses are less common in the literature than analyses of red wine phenolics. Analytical techniques for white wine phenolic analyses using spectrophotometric, chromatographic, spectroscopic, and ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1002/jsfa.12120 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|