- -

Identification and Quantitation of Bioactive and Taste-Related Dipeptides in Low-Salt Dry-Cured Ham

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Identification and Quantitation of Bioactive and Taste-Related Dipeptides in Low-Salt Dry-Cured Ham

Mostrar el registro completo del ítem

Heres, A.; Gallego Ibáñez, M.; Mora Soler, L.; Toldrá, F. (2022). Identification and Quantitation of Bioactive and Taste-Related Dipeptides in Low-Salt Dry-Cured Ham. International Journal of Molecular Sciences. 23(5). https://doi.org/10.3390/ijms23052507

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202885

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Identification and Quantitation of Bioactive and Taste-Related Dipeptides in Low-Salt Dry-Cured Ham
Autor: Heres, Alejandro Gallego Ibáñez, Marta Mora Soler, Leticia Toldrá, Fidel
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The reduction of salt in meat products influences the natural mechanisms of proteolysis occurring in their processing, and could affect the final characteristics of the product in terms of texture and flavor due to ...[+]
Palabras clave: Mass spectrometry , Triple quadrupole , Bioactivity , Peptidomics , Peptides , Curing , Meat products , Dry-cured ham
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
International Journal of Molecular Sciences. (eissn: 1422-0067 )
DOI: 10.3390/ijms23052507
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ijms23052507
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89381-R/ES/SABOR DEL JAMON CURADO: GENERACION DE DI Y TRIPEPTIDOS DURANTE EL PROCESO, SU CONTRIBUCION AL SABOR Y POSIBLES EFECTOS DE SU OXIDACION/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RYC-2016-19635//Ayudas Ramón y Cajal, convocatoria 2016/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PRE2018-083367//Ayudas para contratos predoctorales para la formación de doctores, convocatoria 2018/
Agradecimientos:
Grant AGL2017-89381-R funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 by "ERDF A way of making Europe" is acknowledged. Grant PRE2018-083367 (A.H.) funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and "ESF Investing in your future" and ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem