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Quinolones in goats' milk: Effect on the cheese-making process, chemical and microbial characteristics of acid-coagulated cheeses

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Quinolones in goats' milk: Effect on the cheese-making process, chemical and microbial characteristics of acid-coagulated cheeses

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Beltrán Martínez, MC.; Sanna, A.; Molina Pons, MP.; Quintanilla, P.; Montes-Estellés, RM. (2023). Quinolones in goats' milk: Effect on the cheese-making process, chemical and microbial characteristics of acid-coagulated cheeses. International Dairy Journal. 138. https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2022.105538

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203349

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Título: Quinolones in goats' milk: Effect on the cheese-making process, chemical and microbial characteristics of acid-coagulated cheeses
Autor: Beltrán Martínez, Mª Carmen Sanna, A. Molina Pons, Mª Pilar Quintanilla, P. Montes-Estellés, Rosa M
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of the presence in goats' milk of enrofloxacin and ciprofloxacin on cheese-making and the characteristics of acid-coagulated cheeses was evaluated. Raw goats' milk was spiked with quinolones at maximum ...[+]
Palabras clave: Milk , Quinolones , Cheese
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
International Dairy Journal. (issn: 0958-6946 )
DOI: 10.1016/j.idairyj.2022.105538
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2022.105538
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2013-45147-R/ES/TRAZABILIDAD DE LA PRESENCIA DE ANTIBIOTICOS EN LECHE, QUESO Y LACTOSUERO DE CABRA/
Agradecimientos:
The authors are grateful for the financial support by the Ministerio de Ciencia e Innovacion (Madrid, Spain) project AGL-2013-45147-R.
Tipo: Artículo

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