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Integral Recovery of Almond Bagasse through Dehydration: Physico-Chemical and Technological Properties and Hot Air-Drying Modelling

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Integral Recovery of Almond Bagasse through Dehydration: Physico-Chemical and Technological Properties and Hot Air-Drying Modelling

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Duarte, S.; Betoret Valls, ME.; Barrera Puigdollers, C.; Seguí Gil, L.; Betoret Valls, N. (2023). Integral Recovery of Almond Bagasse through Dehydration: Physico-Chemical and Technological Properties and Hot Air-Drying Modelling. Sustainability. 15(13). https://doi.org/10.3390/su151310704

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204654

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Metadatos del ítem

Título: Integral Recovery of Almond Bagasse through Dehydration: Physico-Chemical and Technological Properties and Hot Air-Drying Modelling
Autor: Duarte, Stevens Betoret Valls, María Ester Barrera Puigdollers, Cristina Seguí Gil, Lucía Betoret Valls, Noelia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Recovering waste from industrial food processes and developing new healthy foods as plant protein sources has been a major focus of scientific research and industrial innovation in food. Thus, the consumption of ...[+]
Palabras clave: Plant-based almond drink , Almond , Solid bagasse , Air drying , Freeze drying , Sorption isotherms
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sustainability. (eissn: 2071-1050 )
DOI: 10.3390/su151310704
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/su151310704
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//AYUDA PAID-11-21//Interacción entre ingredientes de elevado valor añadido y el microbioma intestinal como promotores de la salud en la población adolescente (VAIBiota4Health)./
Agradecimientos:
This research was funded by Universitat Politècnica de València, Ayuda PAID-11-21.
Tipo: Artículo

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