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Multivariate evaluation of the printing process on 3D printing of rice protein

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Multivariate evaluation of the printing process on 3D printing of rice protein

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Barrios-Rodríguez, YF.; Igual Ramo, M.; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P. (2023). Multivariate evaluation of the printing process on 3D printing of rice protein. Food Research International. 176. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113838

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204838

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Metadatos del ítem

Título: Multivariate evaluation of the printing process on 3D printing of rice protein
Autor: Barrios-Rodríguez, Yeison Fernando Igual Ramo, Marta Martínez-Monzó, Javier García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The combination of printing parameters appropriately improves the printability of 3D-printed foods. In this regard, the present study aims to evaluate the effect of 3D printing process parameters on protein food ...[+]
Palabras clave: 3D print , Print speed , Print time , Protein , Rheology , Texture
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2023.113838
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113838
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//PID2020-115973RB-C22//IMPRESION 3D DE MATRICES ALIMENTARIAS PARA LA OBTENCION DE ALIMENTOS MAS SALUDABLES MEDIANTE LA INCORPORACION DE COMPONENTES MICROENCAPSULADOS CON DISTRIBUCION NO HOMOGENEA./
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//AICO%2F2021%2F137//DESAFIOS DE LA APLICACIÓN DE LA IMPRESIÓN 3D EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS FUNCIONALES PERSONALIZADOS/
info:eu-repo/grantAgreement/GV INNOV.UNI.CIENCIA//AGROALNEXT%2F2022%2F001//Utilización de la impresión 3D para una alimentación personalizada y sostenible/
info:eu-repo/grantAgreement/CIUCSD//CIGRIS%2F2021%2F105/
Agradecimientos:
This work was supported by Conselleria de Innovacion, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital, Generalitat Valenciana, grant number AICO/2021/137, project AGROALNEXT/2022/001, and from MCIN/AEI/10.13039/501100011033/through ...[+]
Tipo: Artículo

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